Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Ново съвместно партньорство на Зоомагазини "Зоостраст" и "БГ Лов" в интерес на всички БГ Лов - ци

Ново съвместно партньорство на Зоомагазини "Зоостраст" и "БГ Лов" в интерес на всички БГ Лов - ци

vater Публикувана от vater | 18.07.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ново съвместно партньорство на Зоомагазини "Зоостраст" и "БГ Лов" в интерес на всички БГ Лов - ци

Магазини Зоостраст стартират дейността си през 2009 година, с основен предмет предлагане на широка гама храни и аксесоари за вашите домашни любимци. В момента магазини Зоостраст предлагат над 5 000 артикула за вашето куче, коте, екзотично животинче или птичка.
През годините успяхме да предложим на нашите клиенти широк набор от продукти, покриващи максимално както техните нужди и желания, така и тези на техните домашни любимци. Непрекъснатите новости в бранша а от там и непрекъснато променящите се нужди на нашите клиенти ни карат и мотивират непрекъснато да търсив и предлагаме нови и атрактивни продукти и решения.
Най-общо може да разделим нашите предложения на две големи групи – храни за домашни любимци и аксесоари за домашни любимци.
Предлаганитее множество популярни марки храни от различен качество и клас като, Royal Canin, Eukanuba, Pro plan, Belcando, Genesis, Ecopet, Chicopee, Bewi, Dog chow, Meglium, Delipets и много други, дават на вашето куче или коте всички необходими за правилния му разтеж и живот хранителни вешества и добавки, така че то да е здраво и жизнено, да се чувства добре и да посещава рядко ветеринарните кабинети.
Голямата и пълна гама от предлагани аксесоари от извесни и доказани марки като Ferplast, Camon, Trixie, Padovan, Miazoo, Karlie и много други, дават на вас и вашия любимец възможност да се чувствате добре и пълноценно, а така също да имате ефективен и пълноценен контакт.
За да стигнем по лесно и ефективно до нашите клиенти от началото на 2012 Магазини Зоостраст разработи и пусна своя Internet канал www.zoostrast.com, чрез който нашите клиенти от цялата страна  ще могат бързо, лесно и сминимални разходи да изберат, поръчат и купят желания продукт.

„Магазини Зоостраст” и „БГ Лов” стартират съвместна инициатива, чрез която всички български ловци потребители на „БГ Лов” ще могат да се възползват от специална отстъпка при покупка от Internet магазина на Магазини Зоостраст.

Кликнете тук ПРОМО КОД за БГ Лов - ци и вземете вашия "Промо код" за получаване на специална отстъпка. При поръчка на продукти, с въвеждането му в полето "Промо код" вие автоматично ще получите 7% специална отстъпка на всеки поръчан от вас продукт.



Приятно пазаруване и Наслука!

Абонамент за бюлетин