Grooming Studio Dog Star
Фризьорски салон за кучета Дог Стар Grooming Studio Dog Star

Фризьорски салон за кучета Дог Стар предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци - подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на нокти, почистване на уши и др. Всички услуги се извършват без упойка. При нас можете да намерите висококачествени храни и хранителни добавки, лакомства, аксесоари, козметика, както и всичко необходимо за правилното отглеждане на вашия домашен любимец.

повече за салона
Развъдник за Йоркширски териер Шайнинг Пюр Лав Shining Pure Love Kennel

Легитимен развъдник за Йоркширски териер Shining Pure Love е регистриран в международната федерация по кинология /FCI/ през 2012г. под номер 66/2012 Член е на Българска Републиканска Федерация по кинология, която е единствената легитимна и призната организация от международната. Нашите кучета са многократни шампиони на България, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния, Грузия и др. Още с първото си кучило успяхме да създадем, отгледаме и представим първият Интер Шампион роден в развъдника. Всяка следваща генерация разкрасява, допълва и ни прославя...

повече за развъдника
Полезна информация
Sofia Groom 2019
Sofia Groom 2019

Третото национално груминг шоу „София Грум 2019“ донесе 3 първи места на екипа на Grooming Studio Dog Star

Груминг шоу 2018
Груминг шоу 2018

Груминг шоу 2018, организирано от Българска груминг асоциация събра на едно място над 30 грумъри от цялата страна. Сили премериха както колеги с дългогодишен стаж, така и начинаещи. Журито в състав Елена Левина /сътрудник в груминг школа Бон Шери/ от Русия, Людмила Белова /преподавател в груминг школа Бон Шери/ от Русия и Стефано Весиня /собственик на груминг школа и салон във Верона/ от Италия оцени състезателите в три основни категории.

Почистване на уши
Почистване на уши

Ушната хигиена на кучетата е важна част от техния тоалет. Наличието на замърсяване по ушната мида и неприятна миризма са първите сигнали за проблем. Честото чесане или реакция при допир допълват картината.

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти